تاریخ انتشار : 10 آذر 1393 13:31

معاون دادسرای انتظامی قضات اعلام کرد

کاهش شکایت از قضات

معاون دادسرای انتظامی قضات در امور نظارت و ارزشیابی گفت: در سطح کشور با کمبود قاضی مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کهگیلویه و بویراحمد، علی رنجبر در جمع روسا و دادستان های حوزه های قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: طبق برنامه پنجم توسعه قرار بود ۴۰۰۰ قاضی جذب دستگاه قضایی شود که بر اساس مجوز صادره از مجلس سالانه 800 نفر را جذب می کنیم.

معاون دادسرای انتظامی قضات در امور نظارت و ارزشیابی خاطرنشان کرد: تا دو سال آینده این تعداد قاضی باید جذب شوند.

رنجبر تصریح کرد: طی سال جاری تعداد شکایات از قضات نسبت به سال قبل کاهش یافته بوده و اکثر شکایات نیز وارد نبود و قرار منع پیگرد صادر شد.

وی ادامه داد: در تشکیلات قضایی قضاوت و تقوای اسلامی جدای از هم نیستند، بلکه ملزوم همدیگرند. تقوا باید در تمامی زمینه ها رعایت شود به خصوص در جایگاه های بالاتر باید بیشتر باشد چرا که آبرو و حیثیت مردم در گرو احکامی است که قضات صادر می کنند.

معاون دادسرای انتظامی قضات در امور نظارت و ارزشیابی بیان کرد: شجاعت و نفوذناپذیری از معیارهای قضات است و انسان های شجاع و نفوذ ناپذیر کسانی هستند که در مقابل نفس عماره گردن کج نمی کنند.

رنجبر تدین، تعهد و تقید به نظام، متشرع بودن به احکام اسلامی، بهره مندی از دانش و کیفیت کار، خدمت صادقانه و بی ادعا، بهره مندی از مهارت قضایی و دانش لازم، داشتن دغدغه حقوق مردم، انصاف و جوانمردی، نداشتن غرور، دانستن ارزش و موقعیت خود، رعایت شئونات قضایی و داشتن عزت نفس و احساس بی نیازی از مردم را از شاخصه ها و معیارهای قاضی نمونه عنوان کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط استان و کمبود قاضی و تعداد زیاد پرونده های وارده در مجموع عملکرد قضات استان کهگیلویه و بویراحمد مثبت بوده و نمره قبولی دارند.