تاریخ انتشار : 9 آذر 1393 14:39

مدیرکل زندان‌های کرمانشاه به میزان خبر داد

برگزاری کارگاه مبارزه با رشوه در زندان های کرمانشاه/ کاهش پدیده شوم رشوه با آگاهی به قوانین

مدیرکل زندان های کرمانشاه گفت: هر اندازه کارکنان دولت نسبت به قوانین و احکام مربوط به رشوه آگاه و عامل به آن باشند، زمینه های فرهنگی کاهش رشوه در کل جامعه تسری خواهد یافت.

اژدر اسدبگی در گفت وگو با میزان در رابطه با دوره آموزشی شناخت و مبارزه با پدیده رشوه که با حضور کارکنان زندان های استان در حال برگزاری است، تصریح کرد: اداره زندان های استان در راستای مبارزه با پدیده شوم رشوه این کارگاه را برای همه پرسنل و سربازان زندان های استان برگزار می کند؛ چراکه این پدیده در صورت وقوع ضربه بزرگی به دستگاه ها وارد می کند.

وی افزود: علاوه بر این کارگروهی در اداره زندان ها به ریاست معاون اداری مالی برای مقابله با پدیده رشوه برگزار می شود که هر سه هفته یکبار تشکیل جلسه می دهد.

اسدبگی با اشاره به ضرروت تشکیل این کارگروه گفت: کارگروه مبارزه با پدیده شوم رشوه در ارتباط با گلوگاه های فسادخیز راهکار هایی را برای کاهش این پدیده ارائه می دهد و عواملی را که باعث ایجاد رشوه می شود را تبیین می کند؛ چراکه اگر پدیده رشوه در هر جامعه ای رشد نماید آن جامعه از نظر بنیان های اقتصادی، حقوقی و اخلاقی تنزل پیدا می کند.

مدیرکل زندان های کرمانشاه اظهار کرد: از سوی دیگر این کارگروه عملکرد پرسنل را در مجموعه های مختلف مثل سالن ملاقات، اعزام زندانیان، مراقبت بعد از خروج و غیره مورد نظارت قرار می دهد.

اسدبگی خاطرنشان کرد: هر اندازه کارکنان دولت نسبت به قوانین و احکام مربوط به این موضوع آگاه و عامل به آن باشند زمینه های فرهنگی کاهش رشوه در کل جامعه تسری خواهد یافت.