میرکوهی در گفت‌وگو با ایسنا:

از رد طرح ممنوعیت استفاده از سلاح سرد بی اطلاعم/نیازی به قانون در این زمینه نبود

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری با اشاره به رد طرح «ممنوعیت استفاده از سلاح سرد» در کمیسیون قضایی مجلس، گفت: نیازی به قانون جداگانه ای در این زمینه نبود.

80717619-4462799.jpg

عبدالعلی میرکوهی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: طرح ممنوعیت استفاده از سلاح سرد در مجلس هشتم ارایه شد ولی به تصویب نرسید و مجددا در مجلس نهم مطرح شد و حدود چهار سال در کمیسیون قضایی مجلس بود.

وی با بیان این که فقط در یکی از جلسات بررسی طرح مذکور حضور داشته است، گفت: از رد شدن این طرح در کمیسیون قضایی مجلس اطلاعی ندارم، ولی شاید یکی از دلایل اصلی آن این بود که در قوانین دیگری مانند قانون مجازات اسلامی موضوع ممنوعیت استفاده از سلاح سرد مطرح شده است و در این زمینه با خلاء قانونی مواجه نیستیم؛ بنابراین نیازی نبود که این موضوع به صورت یک لایحه یا قانون جداگانه‌ای مطرح شود.

میرکوهی درباره آخرین وضعیت لایحه جامع وکالت با تاکید بر این که هر تغییری که در لایحه مذکور اتخاذ می شود با نظر قوه قضاییه است، گفت: اکنون این لایحه برای بررسی به کمیسیون لوایح دولت برگشته و پس از آن به دولت فرستاده می‌شود.

28612081