خرم:

قطعنامه مصوب سازمان ملل تعهدات یکسانی را برای ایران و جامعه جهانی ایجاد کرد

یک استاد دانشگاه تاکید کرد که قطعنامه مصوب سازمان ملل با عنوان جهان علیه خشونت و افراطی گری تعهداتی را برای ایران و جامعه جهانی به طور مساوی ایجاد کرده است.

1234-33.jpg

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی خرم در میزگرد علمی «بررسی ابعاد حقوقی بین المللی قطعنامه مصوب سازمان ملل با عنوان جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» که در کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار شد، اظهار کرد: جهان در مقطعی است که موضوع تروریسم و افراطی‌گری تبدیل به مهمترین موضوع بشری شده است.

وی افزود: از حادثه 11 سپتامبر تا امروز موضوع تروریسم و افراطی‌گری مهمترین مساله بشریت شده است و برای حل این معضل نیازمند اتحاد کشورها هستیم تا بتوانند در مقابل این حرکت عظیم تاریخی بایستند.

این استاد حقوق بین‌الملل با بیان این که اسلام امروز مورد اتهام است، گفت: در چنین فضایی ما نیاز داشتیم تا چنین قطعنامه‌ای از سوی جمهوری اسلامی ایران ارایه شود.

خرم یادآور شد: برای دومین بار بود که چنین قطعنامه‌ای از سوی ایران ارایه شده است. اولین بار از سوی رییس‌جمهور پیشین ایران گفت‌وگوی تمدن‌ها مطرح شد و اولین کنفرانس گفت‌وگوی تمدن‌ها از سوی ایران و در کشورمان و دومین کنفرانس آن در وین برگزار شد.

وی افزود: این دومین بار است که چنین قطعنامه‌ای از سوی کشورمان ارایه می شود و این دو قطعنامه نیاز جهانی بود.

خرم افزود: این قطعنامه از نظر محتوایی تعهداتی را برای ایران و جامعه جهانی به طور مساوی ایجاد می کند و این تعهدات در راستای اتحاد علیه افراطی‌گری است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگرچه کشور ما به قطعنامه خشونت علیه زنان نپیوسته است ولی در قطعنامه مصوب سازمان ملل علیه خشونت و افراطی گری به این موضوع اشاره شده است. این قطعنامه از همه انسان ها تعهد حقوقی می خواهد تا در مقابل افراطی‌گری بایستند.