با همکاری معاونت آموزش قوه قضاییه و کانون جنبش نرم افزاری

نقد رأی قضایی با موضوع معاملات تاجر ورشکسته/گزارش صوتی و تصویری

به گزارش رساله حقوق به نقل از تبصره؛ روز سه شنبه ۲۶ آذرماه ۱۳۹۲ به همت «کانون جنبش نرم افزاری دانشگاه تهران» و با همکاری معاونت پژوهشی قوه قضائیه،نشست نقد آراء قضایی با موضوع “معاملات تاجر و رشکسته” در دانشگاه تهران برگزار گردید.

در این نشست خانم دکتر لعیا جنیدی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر کورش کاویانی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر کلانتریان رئیس شعبه ۲۷ مجتمع شهیدبهشتی به عنوان قاضی پرونده به نقد و بررسی آراء مطرح شده پرداختند. در ادامه تصاویر این نشست و فایل صوتی آن در دسترس خوانندگان قرار می گیرد.

1 2 4 3 7 6 5 10 9 8

دانلود فایل صوتی