عضو فراکسیون محیط زیست:

آلودگی هوای تهران و کلانشهرها، سالانه جان هزاران هموطن را می گیرد

نماینده مردم لنگرود در مجلس، نسبت به ضرورت توجه به دانشگاه های غیرانتفاعی تذکر داد.

76906.jpg

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مهرداد لاهوتی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز(چهارشنبه) مجلس در تذکری به وزیر علوم درخصوص تشکیل دانشگاه غیرانتفاعی فجر در حوزه انتخابیه خود گفت: دانشگاه‌های غیرانتفاعی باری از داشنگاه‌های دولتی کم می‌کنند، مدت زیادی است که همه مراحل کار دانشگاه غیرانتفاغی فجر انجام شده اما هنوز بازگشایی نشده است.

وی همچنین به وزیر کشور در خصوص تبدیل برخی روستاهای حوزه انتخابیه به شهر و تبدیل شهر شلمان به بخش تذکر داد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس در خصوص اجرایی شدن مصوبات مربوط به سد لاستیکی و آب‌رسانی به حوزه انتخابیه خود به وزیر نیرو نیز تذکر داد.

لاهوتی در پایان در تذکری به هیأت رئیسه مجلس گفت: آلودگی هوای تهران و کلان‌شهرها سالانه جان هزارن نفر از هموطنان‌مان را می‌گیرد که باید فکری اساسی برای آن کرد.