یک مقام قضایی:

زندان به تنهایی نمی تواند بار اصلاح جامعه را بر دوش کشد

مدیرکل زندان های قزوین، تعامل پلیس و مسئولان زندان را برای ایجاد امنیت پایدار ضروری دانست و بر گسترش همکاری های دوجانبه تاکیدکرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حمیدرضا فراست‌طلب در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی گفت: با گسترش مناسبات مشترک، اهداف امنیت اجتماعی و قضایی استان تحقق پیدا می‌کند.

وی همکاری نزدیک و متقابل زندان‌ها و نیروی انتظامی را در افزایش امنیت جامعه تأثیرگذار دانست و تصریح کرد: مسیر اقدامات تأمینی و تربیتی در نظام زندانبانی با تعامل هدفمند با ناجا هموارتر شده است.

مدیرکل زندان‌های استان قزوین از همکاری در اجرای مانورهای امنیتی و مدیریت بازداشتگاه‌های تحت نظر نیروی انتظامی تقدیر کرد و افزود: رویکرد اخلاق مدارانه نیروی انتظامی استان قزوین را در انجام مأموریت‌های محوله موفق کرده و امیدواریم با استفاده از کارکنان مجرب ناجا در زندان‌های استان، این همکاری نزدیک‌تر شود.

فراست‌طلب خاطرنشان کرد: در سیستم زندانبانی نظام جمهوری اسلامی استقرار امنیت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و با کمک دستگاه‌های امنیتی به‌ویژه نیروی انتظامی ارتقاء پیدا می‌کند.

وی همچنین افزود: زندان به تنهایی نمی‌تواند بار اصلاح جامعه را بر دوش کشد و در این راستا باید همه متولیان امور فرهنگی و اجتماعی برای ارتقاء سلامت و امنیت اجتماعی در تکالیف قانون خود بازنگری کرده و درست عمل کنند.