مدیرکل زندان‎های لرستان:

جلوگیری از ورود مواد مخدر به زندان همکاری مسئولان قضایی را می‎طلبد

مدیرکل زندان‎های لرستان گفت: پیشگیری از وقوع جرائم و به ویژه ورود مواد مخدر به زندان‎ها یک پدیده فرابخشی است و همکاری مسئولان قضایی را می‎طلبد.

به گزا3001.jpgرش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، محمدعلی محمدی بیان کرد: رشد پدیده شهرنشینی با خودش جرائم فردی، اجتماعی و سازمان یافته را به همراه آورده است.

وی ادامه داد: بهترین راه برای جلوگیری از این جرائم پیشگیری از آن‌هاست که این پیشگیری در سطوح مختلف و توسط نهادهای متعددی باید انجام گیرد؛ زیرا پیشگیری از وقوع جرائم یک پدیده فرابخشی است که از عهده یک نهاد بر نمی‌آید و مشارکت و همدلی مسئولان قضایی دادگستری لرستان را می‎طلبد.

این مقام مسئول گفت: خلاء آموزشی یکی از عوامل اصلی برای کشیده‎ شدن افراد جامعه به سوی تخلف است و این ناآگاهی و کم‌اطلاعی افراد بوده که در اکثر اوقات سبب گرایش آنها به سوی هنجارشکنی می‌شود.

محمدی اظهار کرد: اداره کل زندان‎های لرستان علاوه بر اینکه وظیفه گسترش فرهنگ پیشگیری از وقوع جرم را بر عهده دارد در زندان‎های استان نیز وظیفه اصلاح و تربیت زندانیان را عهده دار می‎باشد.

وی اضافه کرد: پر واضح و مسلم است که بهترین و موثرترین روش برای سلامت جامعه این است که روش‌ها، تکنیک‎ها، ابزارها و رویکردهای مدرن و منظم را با تمام توان به کار بگیریم تا از وقوع جرائم جلوگیری کنیم؛ زیرا هزینه‎های اصلاح و تربیت و درمان بزهکاران بسیار بیشتر و زیان‎آورتر از هزینه‎های پیشگیری است.

این مقام قضایی گفت: پیشگیری از وقوع جرم و به‌ویژه ورود مواد مخدر به زندان‎ها با توجه به اینکه بازیگران اجتماعی و صحنه گردانان آن انسان‌ها هستند و انسان‌ها موجودات پیچیده وچند بعدی هستند بسیار گسترده و پیچیده است و در عین حال نیاز به تلاش و کوشش‎های علمی، مدون، برنامه‎ریزی شده، توسعه تجهیزات سخت‎افزاری، نرم‎افزاری و انجام تحقیقات و مطالعات علمی دارد.