تاریخ انتشار : 2 آذر 1392 17:8

گودرزی در جمع خبرنگاران:

اعطای پاداش ها به مدال آوران باید نهادینه و در چارچوب مشخص باشد

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه فرآیند اعطای پاداش ها به مدال آوران باید نهادینه و قانونی شود، گفت: اینکه بخواهیم بر اساس یکسری هیجانات جوایزی را به ورزشکاران اهدا کنیم، نه برای ورزشکاران زیبنده است و نه برای جامعه ورزشی، البته مدال ها و جوایزی به صورت قانونمند برای والیبالیست ها و فوتیال ساحلی در نظر گرفته شده است.

اعطای پاداش‌ها به مدال‌آوران باید نهادینه و در چارچوب مشخص باشد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمود گودرزی بعدازظهر امروز (شنبه 2 آذرماه) در حاشیه مراسم افتتاح یک‌هزار سالن ورزشی بسیج در سراسر کشور، در جمع خبرنگاران درباره اینکه آیا رسول خادم همچنان مشاور او محسوب می‌شود، گفت: هر حکمی که صالحی امیری داده باشد پابرجاست و آقای خادم در حال حاضر مشاور بنده محسوب می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره پروژه‌های ناتمام اظهار کرد: سالن‌های نیمه کاره‌ای که از قبل باقی مانده و 70 درصدش تکمیل شده است را تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی کارشان را تمام کنیم. البته در تلاشیم با موسسات ذیربط تماس داشته باشیم و بخش خصوصی را برای کارهای عمرانی وارد ماجرا کنیم.

گودرزی درباره وضعیت ورزشگاه نقش جهان اصفهان گفت: در جلسه‌ای که با مدیرکل استان اصفهان داشتیم قرار شد که در این رابطه جلسه ویژه‌ای برگزار شده تا تصمیم‌گیری نهایی را در مورد ورزشگاه نقش جهان اصفهان انجام دهیم، اما در مورد اتمام کار ساخت این پروژه قولی نمی‌دهم.

وزیر ورزش و جوانان دولت یازدهم در مورد قانون جدید وزارتخانه متبوعش، افزود: قانون جدیدی هنوز تدوین نشده است، 21 کارگروه در این وزارتخانه تشکیل شده که یکی از آنها تقویت محیط حقوقی و دیگری تدوین قانون جدید ورزشی است که امیدواریم به زودی این موضوعات به صورت لایحه به مجلس تقدیم شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه موفقیت‌های چشمگیری در رشته‌های والیبال و فوتبال ساحلی به وجود آمده است، آیا برای ورزشکاران این رشته پاداشی در نظر گرفته خواهد شد یا خیر؟ تصریح کرد: فرایند پاداش‌ها باید نهادینه و قانونی شود، اما اینکه بخواهیم بر اساس یکسری هیجانات جوایزی را به ورزشکاران اهدا کنیم، این امر نه برای ورزشکاران زیبنده است و نه برای جامعه ورزشی، البته مدال‌ها و جوایزی به صورت قانونمند در نظر گرفته شده است.

گودرزی در مورد انتخابات کمیته ملی المپیک، گفت: 15 روز از تاریخ قبلی انتخابات کمیته ملی المپیک به تعویق افتاده که این موضوع مربوط به خود کمیته ملی بوده و دولت هیچگونه دخالتی در انتخابات ندارد.

ورزش ورزش و جوانان در مورد جلسه خود با قلعه‌نویی، افزود: در جلسه‌ای که با قلعه‌نویی و پروین داشتیم به هیچ عنوان مسئله مشکلات مالی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال مطرح نشد، بلکه این جلسه به صورت دوستانه و برای بررسی مسائل دیگر برگزار شد./