تاریخ انتشار : 30 آبان 1392 22:30

رییس دادگستری جیرفت:

اصلی ترین راه پیشگیری از وقوع جرم، تحکیم خانواده است

رییس دادگستری شهرستان جیرفت گفت: تلاش های خوبی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم در سال های اخیر صورت گرفته است. یکی از اصلی ترین راه های پیشگیری، تحکیم بنیان خانواده است و نقش آن در این زمینه انکارناپذیر است.

احمدعلی انجم‌روز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، افزود: دستگاه قضایی همواره برای رسیدن به جامعه‌ای بدون جرم تلاش می‌کند، زیرا داشتن جامعه پاک و بدون جرم از اهداف دین و حاکمیت اسلامی است.

وی تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، معاونت پیشگیری از وقوع جرم در دستگاه قضایی فعال است و در این زمینه در سطح شهرستان‌ها نیز گام‌های بسیار مثبتی برداشته شده است. پیشگیری از وقوع جرم از وظایف اساسی قوه قضائیه است که تحقق آن نیاز به خرد جمعی دارد و باید همه دستگاه های اجرایی و خانواده ها در کنار دستگاه قضایی برای رسیدن به این هدف تلاش کنند.

این مقام قضایی با تاکید بر اینکه "در بحث پیشگیری، باید ساختار و فرآیند به گونه‌ای باشد که در جامعه افزایش جرم نداشته باشیم"، افزود: در این صورت است که برنامه‌های ما موفق خواهد بود.

رییس دادگستری جیرفت با تاکید بر اینکه سیاست‌های جزایی باید در برخورد با علت‌ها منطبق شود، گفت: اینکه عنوان می شود آمار پرونده ها کاهش یابد تا رسیدگی ها ارتقا پیدا کند درست است اما اصل بر این است که از جرم پیشگیری شود تا افراد گرفتار نشوند.

وی پیشگیری از وقوع جرم را وظیفه همگانی دانست و افزود: تمامی سازمان‌ها و ادارات در این زمینه باید برنامه ریزی داشته باشند که در این راستا قوه قضائیه مدیریت و نیروی انتظامی امنیت این بخش را برعهده دارد ولی وظیفه پیشگیری از وقوع جرم بر عهده همه دستگاه‌های و نهادهاست و این موضوع نیازمند همکاری و تعامل بین دستگاهی است.